Thai Angus Beef

The Aberdeen Angus, sometimes simply referred to as Angus, is a Scottish breed of small beef cattle. Angus cattle are naturally polled and can be black or red in colour although black is more dominant. The udder on the other hand can also be white in colour. Furthermore, the Angus have high fertility, hence are easy to breed and have frequent reproductive cycles.

โคพันธุ์แองกัส (Angus) มีถิ่นกำเนิดอยู่ทางภาคตะวันออกเฉียงเหนือของ ประเทศสก๊อตแลนด์ โคแองกัสเป็นโคไม่มีเขาโดยธรรมชาติ มีสีดำทั้งตัว อาจจะมีสีขาวได้บ้างบริเวณเต้านม โคแองกัสเป็นโคที่มีความสมบูรณ์พันธุ์สูง คลอดลูกง่าย ถึงวัยเจริญพันธุ์เร็ว

The Angus breed has earned a reputation for consistently producing high quality beef. Consequently, Angus beef has become a global standard for steak quality.

แองกัส คือวัวสายพันธุ์ที่ได้รับชื่อเสียงในการผลิตเนื้อวัวที่มีคุณภาพสูงอย่างสม่ำเสมอ วัวพันธุ์นี้ได้กลายเป็นมาตรฐานระดับโลกสำหรับคุณภาพสเต็ก

 

Angus cow
Angus cow

 

The popularity of raising Angus
ความนิยมของการเลี้ยงโคแองกัสทั่วโลก

Angus cows are mainly raised in countries such as the United States, Canada, Australia, New Zealand and Argentina. Many of these countries specially produce beef for export, with the sole purpose of producing high quality meat. In fact, Angus meat is famous for its ability to produce top-grade meat that is tender, red, beautiful and with an abundance of marbling. Hence, high end steak restaurants regularly comprise of Angus meat in their menus. To learn more about them, click here.

โคแองกัสนับว่าเป็นพันธุ์โคเนื้อนานาชาติอย่างแท้จริง เพราะเป็นพันธุ์โคเนื้อที่นิยมเลี้ยงมากในประเทศผลิตเนื้อโคส่งออก อย่างสหรัฐอเมริกา แคนาดา ออสเตรเลีย นิวซีแลนด์และอาร์เจนตินา โดยมีชื่อเสียงในด้านของความสามารถผลิตเนื้อคุณภาพสูง ให้เนื้อนุ่ม มีสีแดงสวยและมีไขมันแทรกในกล้ามเนื้อมาก ร้านสเต็คที่มีใบรับประกันว่าใช้เนื้อจากโคแองกัส ก็มักจะได้รับความนิยมเป็นพิเศษ เรียนรู้เพิ่มเติมคลิก ที่นี่

 

Angus beef in Thailand
โคแองกัสในประเทศไทย

Due to the high quality of Angus beef, more and more countries are starting to raise their own cows. The clear goal of this breed is to produce high quality beef.  In recent years, there has been an increase in Angus beef in Thailand.

ไม่เพียงแต่ประเทศในทวีปยุโรป ประเทศไทยก็มีฟาร์มเลี้ยงโคแองกัสเช่นกันเป้าหมายที่ชัดเจนของการเลี้ยงวัวสายพันธ์นี้ คือ ผู้ผลิตต้องการได้เนื้อในคุณภาพสูง  และเมื่อไม่กี่ปีมานี้ มีผู้สนใจเลี้ยงโคแองกัสในประเทศไทยเป็นจำนวนมากขึ้น

Angus cattle that are born in Thailand can adapt and grow well. Furthermore, once the selective breeding of the variety of cattle is continuous and consistent, farmers may obtain purebred Angus. Thus adding to the production of high quality cattle meat in Thailand.

โคแองกัสที่เกิดในประเทศไทยสามารถปรับตัวและเจริญเติบโตได้ดี หากมีการขยายพันธุ์และคัดเลือกพันธุ์อย่างต่อเนื่อง เราก็จะมีโอกาสที่จะมีโคแองกัสพันธุ์แท้ สำหรับผลิตเนื้อโคคุณภาพสูงในประเทศไทยได้

 

Our Thai Angus Tomahawk dry-aged 28 days
Our Thai Angus Tomahawk dry-aged 28 days

 

Beef at Sloane
เนื้อสโลนของเรา

All of Sloane’s beef come from Thai Angus cows. We buy whole carcasses of Thai-Angus beef from a variety of farms based in the Korat region. We work only with farms that we have visited and vetted ourselves, and we source the animals directly from the farms, ensuring full control over the entire supply chain. We dry-age our carcasses whole before breaking them down into a selection of steaks and various cuts of beef.  To see our range, click here.

เนื้อของสโลนทั้งหมดเป็นเนื้อที่นำมาจากโคไทยแองกัส เราซื้อแองกัสทั้งหมดจากฟาร์มหลายแห่งในภูมิโคราช ที่ Sloane เราได้ไปเยี่ยมชมและพูดคุยกับเกษตรกรที่ฟาร์มด้วยตัวเองเพื่อให้แน่ใจว่าสามารถควบคุมคุณภาพทั้งหมดได้อย่างเต็มที่ เราทำการอบและบ่มเนื้อของเราให้แห้งก่อนที่จะแบ่งออกเป็นสเต็กและเนื้อวัว สนใจเนื้อโคไทยแองกัสของสโลนคลิก ที่นี่