Ethnical butchers Free-range and pasture-raised animals.

A story has been doing the rounds in online food circles lately. It is about a small but growing group of former vegetarians and vegans who have become successful ethical butchers in the US. They became butchers for the same reason they rejected meat in the past: out of love for the animals. Subsequently, they hope to revolutionise the food system in the US.

เมื่อไม่นานมานี้ มีเรื่องราวที่ถูกเผยแพร่ในวงการอาหารและโลกออนไลน์ เรื่องดังกล่าวเป็นเรื่องเกี่ยวกับ กลุ่มคนที่เป็นมังสวิรัติในประเทศสหรัฐอเมริกา ผันตัวมาเป็นคนชำแหละเนื้อที่มีจรรยาบรรณ พวกเขากลายเป็นคนขายเนื้อ ด้วยเหตุผลเดียวกันกับที่พวกเขาปฏิเสธเนื้อสัตว์ เนื่องจากความรักที่มีต่อสัตว์ของพวกเขานั่นเอง พวกเขาหวังที่จะเปลี่ยนแปลงระบบโภชนาการในประเทศ

They refer to themselves as ethical butchers and use meat from animals bred on pastures and grassland. They also focus on animal well-being, conservation and minimising food waste.

พวกเขาเรียกตัวเองว่า คนชำเเหละเนื้อสัตว์ที่มีจรรยาบรรณ เนื้อที่พวกเขานำมาจำหน่ายเหล่านี้ล้วนเป็นเนื้อที่ได้มาจากโคกินหญ้า (อาหารธรรมชาติ) เป็นอาหารหลัก และพวกเขายังคงให้ความสนใจกับความเป็นอยู่ของสัตว์ การอนุรักษ์รวมไปถึงการลดเศษอาหารอีกด้วย

 

Ethical butchers. Do you know where your meat comes from?
Do you know where your meat comes from?

Back to basics

Over the past 50 or so years, we have become far removed from traditional methods of food production. Gone are the days when you knew your local butcher and where he got his meat. Nowadays, we pick up a vacuum packed piece of meat from a supermarket not knowing where the meat came from or how the animal was treated. Industrial-scale animal farming is the norm. However, the industry has come under scrutiny for its waste, over-use of antibiotics, and inhumane treatment of the animals.

ตลอดระยะเวลา 50 ปีที่ผ่านมา เราได้มีวิวัฒนาการในการบริโภคอาหารที่แตกต่างจากเดิมออกไป ในสมัยก่อนผู้บริโภคสามารถทราบได้ว่าคนขายเนื้อนำเนื้อจากไหนมาจำหน่ายให้ หากแต่ในปัจจุบันนี้ ผู้บริโภคส่วนใหญ่เลือกซื้อเนื้อจากซุปเปอร์มาเก็ต โดยไม่ทราบถึงที่มาของเนื้อเหล่านั้นหรือวิถีความเป็นอยู่ของสัตว์ ถึงแม้ว่าการเลี้ยงสัตว์ในอุตสาหกรรมจะระบบและบรรทัดฐานของตนเองอยู่แล้ว อย่างไรก็ตามยังพบว่าอุตสาหกรรมบางแห่งยังใช้ยาปฏิชีวนะในปริมาณที่มากเกินไปและยังมีการปฏิบัติต่อสัตว์อย่างไร้มนุษยธรรมอีกด้วย

The new band of ethical butchers are trying to change that. They want more transparency and accountability. One of them recalls a “Kill your own turkey” event at a local farm where she killed a larger animal for the first time. The event made her want to become a butcher.

กลุ่มคนเหล่านี้กำลังพยายามที่จะเปลี่ยนสิ่งเหล่านี้ พวกเขาต้องการที่จะเรียกร้องความโปร่งใสและความรับผิดชอบเพิ่มมากขึ้น หนึ่งในนั้นได้นึกถึงเหตุการณ์ “Kill your own turkey” ในฟาร์มท้องถิ่นที่เธอได้ฆ่าสัตว์เป็นครั้งแรกในชีวิต และเหตุการณ์นั้นทำให้เธออยากที่จะมาเป็นคนขายเนื้อ

 

Ethnical butchers Free-range and pasture-raised animals.
Free-range and pasture-raised animals.

 

Worth the extra cost

Raising animals on pastures is more expensive than in feedlots, making the meat more expensive. Sometimes up to double the price. However, that is the cost of having control over the quality of the animals, their feed and how they live and die. It is also the cost of knowing the meat is safe to consume and not filled with hormones and unnecessary antibiotics.

ต้นทุนการเลี้ยงสัตว์ในทุ่งหญ้านั้นมีราคาแพงกว่าการเลี้ยงสัตว์แบบกักหรือขังกรง ดังนั้นจึงทำให้เนื้อสัตว์มีราคาแพง ราคาสูงกว่าถึงสองเท่า อย่างไรก็ตาม นั่นคือค่าใช้จ่ายในการควบคุมคุณภาพของสัตว์, อาหารสัตว์และสภาพความเป็นอยู่ของสัตว์ นอกจากนี้ยังเป็นต้นทุนของการรู้ว่าเนื้อสัตว์มีความปลอดภัยในการบริโภคและไม่เต็มไปด้วยฮอร์โมนและยาปฏิชีวนะที่ไม่จำเป็น

At Sloane’s we consider ourselves part of this new band of ethical butchers. We follow the same philosophy of high animal welfare and a focus on sustainability and free-range animal farming. We visit our farms regularly to make sure they live up to our high standards. For a full range of our high-welfare meat, click here.

ที่สโลนเราถือว่าตัวเองเป็นส่วนหนึ่งของกลุ่มคนชำเเหละเนื้อสัตว์ที่มีจรรยาบรรณ เราปฏิบัติตามหลักการเดียวกันเพื่อสวัสดิภาพ, ความเป็นอยู่ที่ดี, ให้ความสำคัญกับความยั่งยืนในการเลี้ยงสัตว์แบบอิสระ เราเยี่ยมชมฟาร์มของเราเป็นประจำเพื่อให้แน่ใจว่าพวกเขาใช้ชีวิตได้ตามมาตรฐาน คลิกที่นี่ เพื่อดูเนื้อมีคุณภาพเพิ่มเติม