Nose-to-tail eating is the philosophy of using every part of the animal in food preparation, letting nothing go to waste

What does nose-to-tail mean?
อะไรคือ กินหัวกินหางกินกลางตลอดตัว หรือที่เรียกกันว่า nose-to-tail

The concept of nose-to-tail philosophy is becoming more and more popular. It is the philosophy of using every part of the animal in food preparation, letting nothing go to waste. Aside from its appeal as a more traditional diet, it’s also one of the most economically and environmentally friendly ways to work with and consume meat. To learn more about nose-to-tail eating, click here

กินตั้งแต่หัวจรดหางปัจจุบันกลายเป็นเทรนด์อาหารที่คนในโลกอาหารอยากผลักดันเพื่อให้สอดคล้องกับเรื่องวิกฤตการณ์ขาดแคลนอาหารในปัจจุบัน nose-to-tail คือการใช้วัตถุดิบที่ได้จากสัตว์มาใช้ทำอาหารแบบได้ประโยชน์ทุกส่วนตั้งแต่ปลายจมูกจนถึงปลายหาง นอกจากจะเป็นอีกหนึ่งวิธีในการทำอาหารแบบดั้งเดิมแล้ว ยังเป็นหนึ่งในวิธีที่ประหยัดที่สุดและเป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อมอีกด้วย หากต้องการเรียนรู้เพิ่มเติมเกียวกับ nose-to-tail คลิก ที่นี่

 

Nose-to-tail eating is the philosophy of using every part of the animal in food preparation, letting nothing go to waste
Nose-to-tail eating is the philosophy of using every part of the animal in food preparation, letting nothing go to waste

Why nose-to-tail?
ทำไมต้อง nose-to-tail?

There is a vast array of vitamins and minerals in organ meats such as liver, heart, kidney, and spleen that you just can’t get from eating muscle meat alone.  Some people even refer to these types of food as nature’s multivitamin. These items are the true “superfoods” that have allowed humans to thrive throughout history.

มีวิตามินและแร่ธาตุมากมายในเนื้ออวัยวะเช่นตับหัวใจไตและม้ามที่คุณไม่สามารถได้รับจากการกินเนื้อหรือกล้ามเนื้อเพียงอย่างเดียว บางคนถึงกับพูดถึงอาหารประเภทนี้ว่าเป็นวิตามินรวมจากธรรมชาติ และส่วนต่างๆของสัตว์เหล่านี้ถือได้ว่า เป็นสุดยอดอาหารที่แท้จริง

True nose-to-tail eating takes advantage of the bones and bone marrow, too. It comes as no surprise that their consumption is beneficial to the health of our own connective tissues and bone strength. Bone broth and marrow give us access to the collagen, healing amino acids, and also many bio-available minerals such as calcium and magnesium.

การกินแบบ nose-to-tail ที่แท้จริงนั้นจะได้ประโยชน์ทั้งจากกระดูกและไขกระดูกเช่นกัน ไม่แปลกใจเลยว่าการบริโภคสิ่งต่างๆเหล่านี้ นอกจากจะเป็นประโยชน์ต่อสุขภาพของตัวเราเองนั้น การทานอาหารจำพวกนี้ยังช่วยเสริมสร้างความแข็งแรงให้กระดูกของเราอีกด้วย น้ำซุปกระดูก ช่วยเสริมสร้างคอลลาเจน, กรดอะมิโน รวมไปถึงแร่ธาตุที่มีอยู่มากมายเช่นแคลเซียมและแมกนีเซียม

 

Sloane’s Porchetta de Testa. A cured and rolled pigs head with rosemary and garlic, slowly poached and sliced
Sloane’s Porchetta de Testa. A cured and rolled pigs head with rosemary and garlic, slowly poached and sliced

 

Nose-to-tail at Sloane’s
Nose-to-tail ที่สโลนส์

We incorporate a nose-to-tail approach as part of our efforts to minimise waste. Sloane’s now produces a large range of high quality meat products from the best, ethically sourced and also local ingredients. We respect the very animal whose life we’ve taken to sustain ourselves.

ในฐานะที่เป็นส่วนหนึ่งของ Zero Waste และปรัชญา nose-to-tail ปัจจุบันสโลนส์ผลิตผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์คุณภาพสูงหลากหลายชนิดอย่างมีจริยธรรมจากฟาร์มท้องถิ่นที่ดีที่สุด นอกจากนั้นเรายังให้ความเคารพต่อสัตว์ที่สละชีวิตเพื่อประโยชน์ของมนุษย์

 

Steak n Kidney Pie
Steak n Kidney Pie

Our products
สินค้าของเรา

We utilise the bones to make soups, stocks and broths. Our Chicken Broth is made from our naturally raised chickens, which are free of hormones and antibiotics. The same is also done with our Beef Stock.

นอกจากนี้เรายังใช้กระดูกทำซุปและน้ำสต็อก ซุปไก่ของเราทำมาจากไก่ที่เลี้ยงตามธรรมชาติซึ่งปราศจากฮอร์โมนและยาปฏิชีวนะ เช่นเดียวกันกับสต็อกเนื้อของเรา

Furthermore, we also use a pig’s head for Porchetta De Testa and kidney for Steak N Kidney Pie. At Sloane’s, we make use of the whole animal, down to the very bone, playing a small but nonetheless important part in the way forward of sustainable eating.

นอกจากซุปและน้ำสต็อกแล้ว เรายังใช้ส่วนหัวของหมูในการทำ Porchetta De Testa และใช้ไตในการทำ สเต็กเนื้อและไต ที่สโลนส์เราใช้ประโยชน์จากสัตว์ทั้งตัวจนถึงกระดูกเพื่อให้ได้ประโยชน์จากสัตว์สูงที่สุด

In addition, we also produce a range of dog food using typically discarded parts of animals that aren’t otherwise used in our products. Everything comes from the same standard of high welfare animals we use for the usual ‘human’ food, but made for our canine friends. To order, click here. 

มากไปกว่านั้นเรายังผลิตอาหารสุนัขหลากหลายประเภทโดยใช้วัตุดิบคุณภาพสูงที่ส่วนที่ไม่สามารถนำมาทำเป็นไส้กรอกหรือเบอร์เกอร์ได้ วัตถุดิบทั้งหมดล้วนเป็นวัตถุดิบที่ได้มาตรฐานและเหมาะกับเจ้าตูบเพื่อนรักของเรา สนใจสั่งซื้อ คลิกที่นี่

 

Sloane’s Dog Bone
Sloane’s Dog Bone