Mince Beef & Onion Pie

A pie is made out of baked pastry dough with either a sweet or savoury filling. There are many different types of pies around the world, varying in their shape, size and filling.

พายที่เรารู้จักและเห็นกันโดยทั่วไปนั้นทำจากแป้งมีทั้งใส้หวานหรือไส้ที่มีรสชาติแตกต่างกันออกไป ซึ่งพายนั้นมีรูปร่างแตกต่างกันและขนาดก็ยังจะแตกต่างกันอีกด้วย

The pie has been around as early as the ancient Egyptians, who are thought to be responsible for its invention. Early pies were said to be in the form of galettes. They were flat and round in shape and hand-made. Modern day pies on the other hand, are mostly made with the help of current technology and machinery.

พายเป็นที่รู้จักกันตั้งแต่สมัยของอียิปต์โบราณ ซึ่งพวกเขาถือว่าเป็นผู้คิดค้นการทำพายขึ้นมาเลยทีเดียว พายในสมัยถูกทำขึ้นมาในรูปร่างของ galettes ซึ่งจะมีลักษณะแบนและกลมซึ่งนั่นหมายความว่า พายส่วนใหญ่ในสมัยก่อนนั้นถูกทำด้วยมือ ซึ่งในทางตรงกันข้ามพายปัจจุบันส่วนใหญ่มีการพัฒนาขึ้นโดยมนุษย์ได้นำเทคโนโลยีเข้ามาช่วยเหลือ

 

We use an old John Hunt of Bolton Pie Press for our pies
We use an old John Hunt of Bolton Pie Press for our pies

 

At Sloane’s

At Sloane’s, we use an old ‘John Hunt of Bolton’ pie press for our pies. It’s a cast iron, hand-crank press that we brought over from the UK and had reconditioned here. The pastry is worked less when pressed, and the end product is a pie with inch-perfect thickness. It’s a great old-fashioned piece of machinery that has not changed much in a century.

ที่สโลนส์ของเรานั้นใช้เครื่องกดทำพายจาก John Hunt of Bolton จากโบลตันทางตอนเหนือของสหราชอาณาจักรซึ่งอุปกรณ์ของพวกเขานั้นเป็นเหล็กหล่อ, มือหมุนที่เราเข้ามาจากประเทศอังกฤษ เมื่อแป้งพายถูกกดด้วยเครื่องกดแป้งพายนั้นจะทำให้แป้งได้ความหนาที่สมบูรณ์แบบสำหรับทุกชิ้น เรียกได้ว่าเจ้าเครื่องกดพายเครื่องนี้เป็นเครื่องจักรที่ล้าสมัยที่ยังคงความยอดเยี่ยมซึ่งไม่ได้เปลี่ยนแปลงอะไรมากไปเลย

 

Mince Beef & Onion Pie
Mince Beef & Onion Pie

 

‘John Hunt of Bolton’ Pie Press

The Company ‘John Hunt’ dates back to mid-Victoria times.

บริษัท ‘John Hunt’ เป็นบริษัทที่มีอายุมานานหลายปี

The company is well known for supplying companies in the bakery and food processing industry, both large and small. It continues to be a family-owned and run business with the fourth generation actively involved.

บริษัทมีเป็นบริษัทที่มีส่วนร่วมในการทำอุตสาหกรรมอาหารและเบเกอรี่ทั้งขนาดใหญ่และขนาดเล็ก อีกทั้งยังเป็นกิจการของครอบครัวและตอนนี้ได้ดำเนินการจนมาถึงทายาทรุ่นที่ 4 แล้ว

They specialise in the manufacturing of pie, flan and tart machines ranging from the simple hand-operated “Little Champion”, to sophisticated machines with PLC control systems. To see more about them click here.

ถึงแม้ว่าจะตกทอดจากรุ่นสู่รุ่นมา พวกเขายังความดั้งเดิมของตัวบริษัทไว้ กิจการครอบครัวนี้ก่อตั้งขึ้นมานานหลายปี บริษัทของพวกเขาเป็นแหล่งจัดจำหน่ายอุปกรณ์เบเกอรี่ในประเทศอังกฤษและทั่วโลก  เรียนรู้เกี่ยวกับบริษัทนี้เพิ่มเติมคลิกที่นี่

At Sloane’s we offer various pork pies including traditional pork pies, our Gala Pie, Pork & Pistachio en Croute, and our Chicken, Pork & Cranberry en Croute. All are set in aspic and wrapped in pastry.

ที่สโลนส์เราจำหน่ายพายหมูหลากหลายชนิดรวมถึงพายหมูแบบดั้งเดิม, พายกาล่า, พายหมูและพิสตาชิโอสไตล์ฝรั่งเศสของสโลนส์, พายไก่ผสมหมูและแครนเบอร์รี่สไตล์ฝรั่งเศส พายทั้งหมดนี้ชั้นนอกจะถูกห่อด้วยแป้งพายรสเลิศ

Our team of chefs make all our pies in-house using our high-quality meats. Furthermore, they make our sauces from our home-made stocks for the best flavour and our pastry uses either real butter or fresh lard for a traditional style pie. To see our range of pies, click here.

พายทุกชิ้นของเราผลิตเองโดยทีมเชฟผู้ชำนาญและเลือกใช้เนื้อคุณภาพดีที่สุด ซอสของเราผลิตจากน้ำสต็อกทำเอง เพื่อให้ได้รสชาติที่ดีที่สุด และเราเลือกใช้แป้งพายที่ทำจากเนยแท้หรือไขมันสดสำหรับพายสไตล์ดั้งเดิม สั่งซื้อพายของเราคลิกที่นี่